Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Innova Com S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scaun EroS designerul Philippe Starck
159337 lei
Brand
Eros cu un picior din otel
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O forma unui ou inspira relaxare si eleganta.E un simbol al inceputului. Acest produs face parte din colectia de lux de la Kartell, fiind realizat dupa un concept semnat Philippe Starck.

Produsele Kartell poarta semnatura unor designeri celebrii Philippe Starck, Ferruccio Laviani, Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Alberto Meda si altii. Sunt facute din policarbonat, un material foarte dur, din care sunt fabricate si scuturile din dotarea politiei. Ce inseamna ca sunt concepute pentru locuri cu traffic mare:restorane, birouri, baruri, terrase, sale de conferinta si etc.

Produse de la un designer celebru merge atat in interioare classice cat si in cele moderne, va aduce o nota actuala, intelligenta si moderna. Datorita transparentei nu se ocupa spatiu visual si are un vizual impact foarte puternic. Este un lux foarte accesibil. Avem cel mai bun pret pe market pentru aceasta calitate.

Ne face placere sa va invitam in showroom-ul "Kartell" situat in Calea Victoriei 204, Bucuresti.fix 031.805.73.80 mob.07.662.067.08
Din Gura in Gura